Recyklační stroje


Lisy na kovový šrot se třemi berany

Imabe Iberica – desetiletí zkušeností se španělskými základy

Imabe mají více než 40 let výrobních zkušeností, jsou hrdými majiteli akreditace ISO 9001 a certifikace CE. Imabe již navrhla, vyvinula a vyrobila širokou škálu zařízení pro řadu aplikací do průmyslové recyklace. A to vše vzešlo z hlavního štábu poblíž Madridu ve Španělsku.

Firma se specializuje na balíkovací a briketovací lisy, drtiče a dopravníky. Firma naslouchá svým klientům a je schopna poskytnout řešení na klíč podle vašich potřeb. Dále umožňuje přijímat vzorky suroviny za účelem testování na přístrojích.

Mezi zajímavá zařízení patří například plně automatické kanálové lisy, dvouberanové lisy s automatickým ovazem, lisy automoblů, nůžkové lisy a lisy na kov s jedním, dvěma nebo třemi berany.

 

Lisy se třemi berany

Lisy na šrot se třemi berany jsou nejlepším řešením pro optimalizaci dopravního a přetavného procesu materiálů, jako jsou výlisky, odřezky a další volné zbytky kovů z výroby nebo přepracování kovů.

Při lisování dochází ke třem etapám zhutňování

  • Jeden plnící beran ( pro předlisování a tlačení materiálu do komory)
  • Jedna drtící klapka nebo vertikální zhutňování beran (užívaný ke snížení objemu objemných a nadrozměrných kusů)
  • Jeden lisování beran

Lisy na šrot Imabe nabízejí kompletní řadu produktů pro tyto aplikace. Díky vysoce vyvinutému hydraulickému systému Imabe je lisovací cyklus zařízení nejúčinnější pro zpracování široké škály materiál do ještě hutnějších a těžších balíků.

Krychlové a těžkých balíky znamenají obrovské zvýšení efektivity celého procesu tavení. Slévárny jsou vždy otevřeny prémiovým cenám, pokud je zajištěna vysoká hustota materiálu ve stabilní a kontinuální formě. To je přesně místo, kde lisy IMABE převyšují konkurenci.

Návrh lisů IMABE zahrnuje již ve standardu ty nejodolnější používané materiály v průmyslu. V procesu výroby stroje je využito vysoké mechanizace, včetně výměnných vložek ve stěnách a podlaze celého lisovacího kanálu stroje.

 

– Bezpečnost na prvním místě. – Splňuje všechny bezpečnostní normy TŰV. – Je vyroben v souladu s ES.

 

Ke stažení

  1. Brožura lisů na kovový šrot

 

Videoukázka

Lis CH 1500

Lis CH 2100

Fotogalerie

Mám zájem o tento stroj

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš telefon (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Poznámka

          Souhlasím se zpracováním osobních údajů

     

     

     


    Zpět na nabídku