Recyklační stroje


Plnící a dopravníkové systémy

Imabe Iberica – desetiletí zkušeností se španělskými základy

Imabe mají více než 40 let výrobních zkušeností, jsou hrdými majiteli akreditace ISO 9001 a certifikace CE. Imabe již navrhla, vyvinula a vyrobila širokou škálu zařízení pro řadu aplikací do průmyslové recyklace. A to vše vzešlo z hlavního štábu poblíž Madridu ve Španělsku.

Firma se specializuje na balíkovací a briketovací lisy, drtiče a dopravníky. Firma naslouchá svým klientům a je schopna poskytnout řešení na klíč podle vašich potřeb. Dále umožňuje přijímat vzorky suroviny za účelem testování na přístrojích.

Mezi zajímavá zařízení patří například plně automatické kanálové lisy, dvouberanové lisy s automatickým ovazem, lisy automoblů, nůžkové lisy a lisy na kov s jedním, dvěma nebo třemi berany.

 

Plnící a dopravníkové systémy

Naše dopravníkové pásy jsou založeny na systému ocelových lamel, namontovaných a tažených řetězy s robustní podporou kovových válečků.
Plnící a dopravníkové systémy pro zpracování šrotu jsou v zásadě vyrobeny z oceli. Dopravníkové pásy jsou dimenzovány tak, aby mohly podpořit obecný provoz a manipulaci s materiálem tvrdým jako kovový šrot.
Dopravníky dodáváme společně s podpěrným systémem, které tvoří nedílnou součást dopravníkového systému, a udržují tak pevnost a stabilitu celého systému. K těmto systémům dodáváme velikou škálu doplňků jako například automatické mazací systémy a další.

Pro Vaši aplikaci nalezneme správné a platné řešení sestavení dopravníku, ať se jedná o přepravu kovového šrotu nebo papíru a lepenky.

 

– Bezpečnost na prvním místě. – Splňuje všechny bezpečnostní normy TŰV. – Je vyroben v souladu s ES.

 

Fotogalerie

Mám zájem o tento stroj

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš telefon (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Poznámka

          Souhlasím se zpracováním osobních údajů

     

     

     


    Zpět na nabídku