Recyklační stroje


Recyklace kombinovaných kovů | PANIZZOLO RECYCLING SYSTEMS

Navrhujeme udržitelné technologické řešení pro kovové odpady a sekundární suroviny.

Recyklační linky Panizzolo

Recyklace kovového odpadu má přímý vliv na bezpečnější životní prostřední a je dnes podporovaným politickým tématem a průmyslovým směrem nejen lokální samosprávou, ale i celou Evropskou unií. Omezování skládkování vede k většímu zaměření firem a samospráv na recyklování – využití druhotných surovin, a proto se objemná likvidace odpadu stala novou obchodní příležitostí. Optimalizace procesu recyklace se stala předmětem technologického pokroku a mechanizace procesu. Zařízení na recyklaci kovového odpadu Panizzolo Recycling jsou špičková recyklační řešení. Námi navržené stroje a linky pro regeneraci kovů umožňují maximalizovat návratnost investic.

 

Recyklační linky kombinovaných kovů

Díky našim kladivovým mlýnům, drtičům a systémům třídění kovů jsme schopni zaručit konzistenci a čistotu získaných druhotných surovin. Vynikající kvalita našich výstupů umožňuje přímý prodej k dalšímu zpracování (metal trade, slévárny a další). Recyklační systémy Panizzolo Recycling poskytují zákazníkům skvělé know-how a technologicky vyspělé systémy.

Zařízení na recyklaci kombinovaných kovů společnosti Panizzolo Recycling jsou navržena tak, aby optimálně prováděla stříhání, drcení a důsledné třídění kovového šrotu ze směsného sběru, demolice občanských a průmyslových zařízení a e-odpadu. Náš široký sortiment kladivových mlýnů, drtičů a systémů třídění kovů umožňuje recyklaci kovového odpadu ve všech variantách. Tyto systémy fungují mechanicky, tím se odbourává ruční třídění odpadu a optimalizuje se tak výrobní cyklus.

Zpracování zahrnuje všeobecně 2 kroky: prvním krokem je redukce objemu pomocí průmyslových „otevíračů“ a drtičů, druhým krokem je mletí kombinovaného kovu pomocí mlýnů.
Klíčovým procesem je zpracování chmýří, které je získáno rafinací. Účinným oddělením železných materiálů od neželezných a nečistot lze plně regenerovat měď, hliník, mosaz a ocel.

 

– Bezpečnost na prvním místě. – Splňuje všechny bezpečnostní normy TŰV. – Je vyroben v souladu s ES.

 

 

Panizzolo linky

Naše systémy recyklace a třídění kovů maximalizují výsledky ve zpracování železného šrotu, jakož i ve recyklaci kombinovaného kovového šrotu a recyklaci neželezného chmýří.
Všechny produkční výstupy jsou v souladu s předpisy EU 333/2011 a EU 715/2013.

Panizzolo software

Stroje Panizzolo obsahují kontrolní software, který řídí správnou kvalitu procesu. Software je navržen techniky Panizzolo, je snadný a uživatelsky přívětivý pro obsluhu, aby mohla řídit výrobu v reálném čase. Zpracování materiálu je vždy optimalizováno.
V případě potřeby může být poskytnuta podpora s pomocí vzdáleného připojení techniků ke stroji.

Modulární systém

Zařízení a stroje Panizzolo jsou navrženy jako modulární, aby se urychlila instalaci upgradů a vylepšení jako jsou separační systémy, zvukotěsné kabiny, zařízení na odsávání prachu, dopravní pásy a další.

 

 

Doporučené stroje

 

Fotogalerie

Mám zájem o tento stroj

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš telefon (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Poznámka

          Souhlasím se zpracováním osobních údajů

     

     

     


    Zpět na nabídku