Recyklační stroje


Recyklace šrotu | PANIZZOLO RECYCLING SYSTEMS

Navrhujeme udržitelné technologické řešení pro kovové odpady a sekundární suroviny.

Recyklační linky Panizzolo

Recyklace kovového odpadu má přímý vliv na bezpečnější životní prostřední a je dnes podporovaným politickým tématem a průmyslovým směrem nejen lokální samosprávou, ale i celou Evropskou unií. Omezování skládkování vede k většímu zaměření firem a samospráv na recyklování – využití druhotných surovin, a proto se objemná likvidace odpadu stala novou obchodní příležitostí. Optimalizace procesu recyklace se stala předmětem technologického pokroku a mechanizace procesu. Zařízení na recyklaci kovového odpadu Panizzolo Recycling jsou špičková recyklační řešení. Námi navržené stroje a linky pro regeneraci kovů umožňují maximalizovat návratnost investic.

 

Recyklační linky na šrot

Recyklační systémy Panizzolo Recycling využívají inovativní a patentované technologie, které dlouhodobě snižují opotřebení našich strojů. Jsme specialisté na zpracování sběrného kovového šrotu.

Rostoucí pozornost věnovaná životnímu prostředí a využití druhotných surovin učinila z recyklace objemného odpadu nezbytný proces. Kovový šrot a zbytný průmyslový šrot se staly předmětem nových technologických procesů, které šrotu umožňují znovu vstoupit na trh druhotných suroviny, což snižuje dopad na životní prostředí a využívání skládek. Při zpracování kovového šrotu má zásadní význam opotřebení strojů na zpracování šrotu.

Kladivové mlýny a průmyslové drtiče jsou během zpracovatelského cyklu vystaveny napětím, které v dlouhodobém horizontu mohou způsobit strukturální poškození, poruchy a výpadky výroby. Spolehlivost rozdružovačů a drtičů na kovový šrot je zaručena pouze tehdy, jsou-li recyklační stroje ve všech svých částech skutečně navrženy pro zpracování objemného odpadu. Díky třicetiletým zkušenostem a specifickému patentovanému know-how v oblasti kovového šrotu navrhuje společnost Panizzolo Recycling inovativní řešení.

Naše linky na zpracování kovového odpadu jsou určeny pro provozovatele v odvětví zpracování šrotu; jako jsou ocelárny, slévárny, autovrakoviště a společnosti na likvidaci kovového odpadu, které potřebují recyklovat, zpracovávat a třídit kovový odpad. Poskytujeme vynikající a flexibilní řešení, jak pro recyklaci lehkého odpadu, tak pro drcení objemného kovového šrotu.

 

– Bezpečnost na prvním místě. – Splňuje všechny bezpečnostní normy TŰV. – Je vyroben v souladu s ES.

Získávání druhotných surovin

Proces získávání kovu z odpadu je účinný a rychlý, protože celý výrobní proces probíhá mechanicky a automaticky. Šrot se zpracovává pomocí specifických cyklů pro železné kovy, neželezné kovy a inertní materiály: drcení, mletí a třídění. Stroje na recyklaci kovů, ze kterých jsou sestaveny naše linky, byly navrženy tak, aby byly modulární, flexibilní a jednoduché.

Linky mohou být kombinovány s celou řadou příslušenství, takže lze zpracovat jakýkoli druh železného a neželezného odpadu a maximalizovat ziskovost výstupního produktu. Recyklační zařízení Panizzolo díky své logice technologie rozbrušování a mletí vyžadují nízkou energetickou spotřebu (ve srovnání s produktivitou a propustností, kterou dosahují).

Panizzolo software

Stroje Panizzolo obsahují kontrolní software, který řídí správnou kvalitu procesu. Software je navržen techniky Panizzolo, je snadný a uživatelsky přívětivý pro obsluhu, aby mohla řídit výrobu v reálném čase. Zpracování materiálu je vždy optimalizováno.
V případě potřeby může být poskytnuta podpora s pomocí vzdáleného připojení techniků ke stroji.

Modulární systém

Zařízení a stroje Panizzolo jsou navrženy jako modulární, aby se urychlila instalaci upgradů a vylepšení jako jsou separační systémy, zvukotěsné kabiny, zařízení na odsávání prachu, dopravní pásy a další.

 

Videoukázka

 

Doporučené stroje

 

Fotogalerie

Mám zájem o tento stroj

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš telefon (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Poznámka

          Souhlasím se zpracováním osobních údajů

     

     

     


    Zpět na nabídku