Recyklační stroje


Recyklace komunálního odpadu | PANIZZOLO RECYCLING SYSTEMS

Navrhujeme udržitelné technologické řešení pro kovové odpady a sekundární suroviny.

Recyklační linky Panizzolo

Recyklace kovového odpadu má přímý vliv na bezpečnější životní prostřední a je dnes podporovaným politickým tématem a průmyslovým směrem nejen lokální samosprávou, ale i celou Evropskou unií. Omezování skládkování vede k většímu zaměření firem a samospráv na recyklování – využití druhotných surovin, a proto se objemná likvidace odpadu stala novou obchodní příležitostí. Optimalizace procesu recyklace se stala předmětem technologického pokroku a mechanizace procesu. Zařízení na recyklaci kovového odpadu Panizzolo Recycling jsou špičková recyklační řešení. Námi navržené stroje a linky pro regeneraci kovů umožňují maximalizovat návratnost investic.

 

Recyklační linky pro komunální odpad (TKO)

Tuhý komunální odpad (TKO – ang. MSW) je netříděný odpad z domácností, škol a veřejných prostor. Obecně se sestává z papírových kousků, plastových sáčků, plechovek, lahví, potravinového odpadu, oblečení a baterií. Likvidace komunálního odpadu je již řadu let stále rostoucím problémem a stále více zemí schvaluje předpisy pro nakládání s odpady, které zahrnují spíše kapitalizaci odpadu než ukládání odpadu na skládky. Recyklace tuhého komunálního odpadu v závodě na zpracování TKO je dnes mimořádně aktuální a efektivní řešení pro využití druhotných surovin.

Společnost Panizzolo Recycling má roky zkušeností a tak vyladila specifické know-how, aby maximalizovala výsledky a ziskovost cyklu kapitalizace odpadu z TKO.

Naše linky pro TKO složené z drtičů používají logické zpracovatelské procesy a patentované technologie pro rychlé a efektivní využití druhotných surovin. Všechny systémy a subsystémy vzájemně synergicky spolupracují a lze je sledovat pomocí našeho softwaru pro vzdálenou správu. Řešení zahrnuje použití kladivových mlýnů k oddělení inertních materiálů, jako je plast, nylon, textilie a dřevo od recyklovatelného kovového odpadu. Magnetické separátory dělí železné kovy od neželezných a systémy ofukové separace eliminují nejlehčí nečistoty z takto získané výstupní suroviny. Všechny naše recyklační systémy jsou flexibilní a přizpůsobitelné na základě požadavků zákazníka.

 

– Bezpečnost na prvním místě. – Splňuje všechny bezpečnostní normy TŰV. – Je vyroben v souladu s ES.

Získávání druhotných surovin

Zařízení na zpracování inertního materiálu společnosti Panizzolo Recycling mohou separovat odpad obsahující plast, nylon, látku a dřevo až na 65% své vstupní hmotnosti, čímž lze získat čisté proliferační železo, čisté kovové materiály a dále také lehké a těžké inertní materiály.

Vysoká kvalita produkce našich druhotných surovin je tak zajištěna. Zejména se jedná o vynikající výtěžnost železa, které je určené k přímému prodeji, např. do sléváren.

Panizzolo software

Stroje Flex Mobile obsahují kontrolní software, který řídí správnou kvalitu procesu. Software je navržen techniky Panizzolo, je snadný a uživatelsky přívětivý pro obsluhu, aby mohla řídit výrobu v reálném čase. Zpracování materiálu je vždy optimalizováno.
V případě potřeby může být poskytnuta podpora s pomocí vzdáleného připojení techniků ke stroji.

Modulární systém

Zařízení a stroje Panizzolo jsou navrženy jako modulární, aby se urychlila instalaci upgradů a vylepšení jako jsou separační systémy, zvukotěsné kabiny, zařízení na odsávání prachu, dopravní pásy a další.

 

Videoukázka

 

Doporučené stroje

 

Fotogalerie

Mám zájem o tento stroj

    Vaše jméno (vyžadováno)

    Váš telefon (vyžadováno)

    Váš email (vyžadováno)

    Poznámka

          Souhlasím se zpracováním osobních údajů

     

     

     


    Zpět na nabídku